| Autor |
Wiadomość |
| < Ciekawe IMPREZY / KONCERTY ~ BRUTAL ASSAULT, 12-14.08.2010 |
|
Wysłany:
Czw Lip 01, 2010 6:56 pm
|
|
|
|
|
| Asmoday napisał: |
| Helga napisał: |
| Hans Solo napisał: |
A co? Niby piszę nieprawdę? |
Uważaj bo będziesz miał karny tydzień zmywania hiehie ;* Tak dla niewtajemniczonych mieszkamy od niedawna razem hehe  |
Biedaczysko  |
Nic mi nawet nie mów. Wytrzymać z tą babą to nie lada sztuka  _________________ "They are lean and athirst!" he shrieked... "All the evil in the universe was concentrated in their lean, hungry bodies. Or had they bodies? I saw them only for a moment, I cannot be certain."
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw Lip 01, 2010 7:01 pm
|
|
|
|
|
Uważaj bo będziesz miał karny tydzień zmywania hiehie ;* Tak dla niewtajemniczonych mieszkamy od niedawna razem hehe  |
Biedaczysko  |
Nic mi nawet nie mów. Wytrzymać z tą babą to nie lada sztuka  |
Widziały gały co brały.  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw Lip 01, 2010 7:24 pm
|
|
|
Maćko
|
|
| deczart napisał: |
Biedaczysko  |
Patrzyły nie tam gdzie powinny. _________________ Master of Angelic Carnage In Eternal Kingdom |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią Lip 02, 2010 10:05 pm
|
|
|
|
|
| MinMincer napisał: |
| deczart napisał: |
Biedaczysko  |
Patrzyły nie tam gdzie powinny. |
patrzył tam gdzie trzeba tylko myślał główką a nie głową hehehehe
Po prostu na początku zawsze jest różowo/czarno/biało(dla mincera) a potem znowu jest jak zawsze... hehehehe |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie Lip 04, 2010 9:31 am
|
|
|
Anilorak
|
|
Co wy pierdolicie :> Misiaczku przestań im wkręcać pierdoły...
Co do Brutala to pewnie Asmoday zobaczy się gdzieś tam po drodze na browarku więc nie bój nic.... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw Lip 22, 2010 5:50 pm
|
|
|
Anilorak
|
|
A my mamy już bileciki  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw Lip 22, 2010 7:40 pm
|
|
|
|
|
A my mamy już bileciki  |
jam dziś dokonam przelewu i też będę miał plus vip camp bo jakoś tak może będzie wygodniej  _________________
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw Lip 22, 2010 10:17 pm
|
|
|
|
|
Hm, bileciki mam, transport też opłacony, teraz pozostaje tylko kupić jakiś namiot  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pią Lip 23, 2010 6:22 pm
|
|
|
Anilorak
|
|
Hmm ja bym na vip camp nie pojechała... byłeś już na Brutalu, wiesz jak to wygląda? Jak w klatce... no ale twój wybór Trzeba się zgadać jakby co hehe |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sob Lip 24, 2010 12:45 am
|
|
|
|
|
Kurna, wszyscy narzekają na ten VIP Camp z tego co słyszę, aż tak źle tam jest?  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie Lip 25, 2010 7:29 am
|
|
|
|
|
może tak - słyszałem że średnia jakość ale ja tam jestem bo cześć mojej ekipy tam kima to raz a dwa chodzi tylko o to żeby tam spać - imprezować tam nie trzeba - a pewne osoby mające chop-la na punkcie swoich rzeczy czują się tam bezpieczniej bynajmniej nie jestem to ja _________________
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie Lip 25, 2010 10:39 am
|
|
|
Anilorak
|
|
Imprezaować i tak nie będziesz tam mógł bo jest zakaz to raz, przeczytaj sobie szczegóły na forum brutalowym to wszystkiego się dowiesz... są osobne boksy i np. osoby mieszkające w różnych boksach nie mogą sie odwiedzać nie mówiąc już o jakichkolwiek osobach z zewnątrz. Wiesz ja nie biorę nic wartościowego na festiwal, jak mi ukradną koszulkę albo szampon to płakać nie będę, a rzeczy typu klucze do auta itp i tak zawsze noszę przy sobie  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro Lip 28, 2010 11:48 pm
|
|
|
|
|
Byle tylko żebym nie czuł się jak w obozie to już będzie sukces Resztę jakoś przeżyje, zresztą i tak pewnie połowy nie będę pamiętać  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Czw Lip 29, 2010 11:12 pm
|
|
|
|
|
Imprezaować i tak nie będziesz tam mógł bo jest zakaz to raz, przeczytaj sobie szczegóły na forum brutalowym to wszystkiego się dowiesz... są osobne boksy i np. osoby mieszkające w różnych boksach nie mogą sie odwiedzać nie mówiąc już o jakichkolwiek osobach z zewnątrz. Wiesz ja nie biorę nic wartościowego na festiwal, jak mi ukradną koszulkę albo szampon to płakać nie będę, a rzeczy typu klucze do auta itp i tak zawsze noszę przy sobie  |
no cóż ale kto komu każe pić na vip kampie - przecież zawsze można się gdzieś indziej wyłożyć na przykład na trawie albo nad wodą albo pod sceną  _________________
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto Sie 03, 2010 3:49 pm
|
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=nI3cb1wtQVA
Hehehe _________________ "They are lean and athirst!" he shrieked... "All the evil in the universe was concentrated in their lean, hungry bodies. Or had they bodies? I saw them only for a moment, I cannot be certain."
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie Sie 15, 2010 3:51 pm
|
|
|
|
|
No więc tak - było nieźle jeden dzień tylko padało i troszkę problemów technicznych w ostatni dzień. Spotkanie z Hansem i Helgą też się odbyło - szkoda tylko że Uthar się nie skontaktował z nami. Więcej wstawię jak wrócę do domu;) _________________
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie Sie 15, 2010 5:28 pm
|
|
|
Anilorak
|
|
Nooo było git! Kurde właśnie pomyślałam że mogliśmy sobie zrobić fotkę z okazji naszego spotkania no i w końcu się nie napiliśmy tak porządnie... no ale cóż, pewnie będzie jeszcze okazja! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon Sie 16, 2010 12:04 pm
|
|
|
|
|
Nooo było git! Kurde właśnie pomyślałam że mogliśmy sobie zrobić fotkę z okazji naszego spotkania no i w końcu się nie napiliśmy tak porządnie... no ale cóż, pewnie będzie jeszcze okazja! |
Teraz jakoś we wrześniu odwiedzę Wrocław to się zgadamy i wtedy zrobimy mały reset ale byleby była to wódka _________________
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon Sie 16, 2010 12:15 pm
|
|
|
Anilorak
|
|
Spoko to jakby co dawaj znaka  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon Sie 16, 2010 10:22 pm
|
|
|
|
|
Sorki, ale niestety w robocie mam zwal pracy i wyleciala mi kompletnie kwestia spotkania z forum. Ale cos sie odwlecze to nie uciecze bo ja planuje za rok tez sie tam wybrac.  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto Sie 17, 2010 2:47 pm
|
|
|
|
|
Było fajnie ale wszystko co dobre szybko się kończy. Szkoda, że suma sumarum nie zobaczyłem kanibali i Devourment ale i tak jestem zadowolony. _________________ "They are lean and athirst!" he shrieked... "All the evil in the universe was concentrated in their lean, hungry bodies. Or had they bodies? I saw them only for a moment, I cannot be certain."
|
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto Sie 17, 2010 4:24 pm
|
|
|
|
|
| Tindalos napisał: |
| Było fajnie ale wszystko co dobre szybko się kończy. Szkoda, że suma sumarum nie zobaczyłem kanibali i Devourment ale i tak jestem zadowolony. |
Masz czego żałować bo zniszczyli jedni i drudzy chociaż wolałbym żeby D zagrało później jak już było ciemno. Generalnie mistrz jedni i drudzy no i młynki na DF były piękne  _________________
|
|
|
|
 |
|